Irena Popović: Ponovo pred kamerama

Nekada zaštitno lice BK televizije, autor i voditelj mnogih emisija ove TV kuće – Irena Popović Jarčov se vraća na male ekrane. Neko vreme bila je novinar televizije Foks, na njenom samom početku rada, pa je sasvim razumljivo da će “svom domu” i da se vrati. Na Prvoj srpskoj televiziji uređivaće emisiju “Tačno 1”, koja će se emitovati upravo u tom terminu – 13.00, od ponedeljka do petka, i trajaće tačno sat.
– Emisija je informativno-kolažnog tipa, sastavljena od vesti, zanimljivih ljudskih priča, i potresnih i zabavnih, priča o životima domaćih i svetskih javnih ličnosti, izveštaja sa premijera, koktela, koncerata, zabava… 
Ugostićemo stručnjake, sociologe, psihologe, glumce, sportiste, pevače… i sa njima pričati o temama kojima se bavimo u emisiji. Gledaoci će dobiti i savete koji će im olakšati svakodnevni život, na primer kako odlepiti žvaku s majice a da ne ostane fleka, kako sprečiti opadanje kose, kako za 20 sekundi odmrznuti bravu na kolima, kako najbrže savladati gradivo, kako se našminkati kao profesionalac… Osim što ćemo naše gledaoce informisati i zabaviti, mi ćemo ih i nagrađivati iz dana u dan, jer će u okviru emisije biti emitovan i kviz, kada će gledaoci uz malo znanja moći da osvoje vredne nagrade.
Na pitanje šta je radila u međuvremenu, dok je nije bilo na malom ekranu, Irena kaže:
– Oprobala sam se u drugačijem poslu. Radila sam na projektima Evropske unije kao ekspert za komunikacije. Upoznala sam se s načinom rada naših ministarstava. A privatno… pa, u najkraćem – uradila sam važnu stvar. Vanja sad ima dve godine i pravi je zvrk, na mamu.

Izvor i foto: Novosti.rs

Više o temama: