Tamara Dragičević: Nova ljubav

Mlada glumica Tamara Dragičević je nedavno sa ekipom iz serije „Vojna akademija“ proslavila završetak snimanja. Tim koji je vredno snimao nekoliko meseci najpre je obeležio završetak rada svečanim koktelom, a potom i žurkom u poznatom prestoničkom klubu „Gaučosi“. Lepa umetnica tom prilikom bila je sa dečkom i kolegom Petrom Benčinom, koji takođe igra u spomenutoj seriji, ali i sa drugaricom sa klase Jelisavetom Orašanin i njenim partnerom Vukom Kostićem. Žurki su prisustvovali i Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, reditelj serije Dejan Zečević i mnogi drugi.
– Poslednji dan snimanja je protekao u odličnoj atmosferi, a kuriozitet je da je znak za poslednju klapu dao ministar Vojske Dragan Šutanovac. Verujem da će se serija, koja će početi da se prikazuje u januaru na Radio-televiziji Srbije“, dopasti publici kaže Tamara.
– Kao i svaki put, po završetku snimanja serije ili filma, priređena je žurka na kojoj smo se odlično proveli. Imali smo bend i živu muziku, tako da je atmosfera bila izuzetna. Svi članovi ekipe su bili odlično raspoloženi pa dobar provod nije izostao kaže Tamara koja nosi lepe uspomena na saradnju sa rediteljem Dejanom Zečevićem.
Ova žurka je bila odlična prilika da se prvi put u javnosti pojave Tamara i njen emotivni partner sa kojim je odnedavno u vezi.
– Ne volim da pričam o privatnom životu, pa tako ne bih iznosila detalje veze koja je na početku. Nas dvoje se nismo upoznali tokom snimanja „Vojne akademije“ već se poznajemo odranije, a u seriji čak nemamo ni zajedničke scene objasnila je zgodna brineta.
Prema rečima njenih poznanika, uspešni glumci su se upoznali još dok je bila studentkinja na klasi kod Dragana Petrovića Peleta. I Petar je bio na klasi kod istog profesora, ali četiri godine ranije. Iako nisu dugo u vezi, lepo funkcionišu zajedno. Interesantno je da su oboje igrali i u seriji „Miris kiše na Balkanu“, ali ni tada nisu imali zajedničke scene.
Inače, šarmantan glumica, osim na privatnom, u poslednje vreme niže uspehe i na poslovnom planu, pa tako trenutno snima nastavak filma „Montevideo, Bog te video“ gde ima zapaženu ulogu.

Piše: Ivana Nikolić 

Više o temama: