Itan Hok: Glumac i reditelj po četvrti put otac

Poznati glumac i reditelj Itan Hok, koga ceo svet pamti više po tome što je bivši suprug holivudske dive Ume Turman nego po odličnim ulogama, nedavno je dobio četvrto dete. Glumac, koji se od Ume razveo 2003, kada je priznao da ju je prevario sa dadiljom njihovo dvoje dece sa kojom se 2008. i oženio, nedavno je sa Rajan dobio drugo dete. Sa nekadašnjom dadiljom već ima jednu kćerku, trogodišnju Klementinu Džejn, a drugo žensko dete, koje je na svet došlo pre tri nedelje, bračni par nazvao je Indijana.
Par je primećen u šetnji Njujorkom, u gradskoj opštini Čelsi gde žive. U društvu sa starijom kćerkom Klementinom i decom iz braka sa Umom, kćerkom Majom i sinom Levonom, viđeni su kako napuštaju restoran u komšiluku i idu ka svom domu. Četrdesetjednogodišnji Itan i njegova supruga, koja je odmah posle skandala kojim je okončan brak jednog od najpopularnijih holivudskih „zlatnih parova“ dobila diplomu na Univerzitetu „Kolumbija“, nisu krili sreću tokom kratke porodične šetnje sa bebom u nosiljci. Majka tek rođene Indijane zaštitnički ju je pridržavala dok su se šetali.
Hok i njegova bivša supruga Uma ostali su u prijateljskim odnosima uprkos glumčevoj prevari zbog koje je i okončan njihov brak. Njihova deca, trinaestogodišnja kćerka Maja i devetogodišnji sin Levon, viđaju se sa ocem koji je posle sedam godina bračne zajednice sa njihovom majkom brak okončao preljubom. Kada je posle prevare Uma gostovala u kultnoj emisiji kod Opre Vinfri, rekla je da razlazi često sadrže i izdaju, aludirajući na Itana, za koga se smatralo da je frustriralo to što je uvek bio u senci njene slave.

S druge strane, otako su mediji obelodanili detalje njegove prevare, Hok i nekadašnja dadilja „držali“ su se priče da je njihov emotivni odnos započeo tek kada su Uma i Itan odlučili da njihov brak treba da bude okončan. Ipak, dok je trajao proces njihovog razlaza mogli su se čuti detalji iz brakorazvodne parnice kao, na primer, da je junakinju filmova „Kil Bil“ njen tadašnji suprug varao i dok je u to vreme snimao film, i to sa koleginicom sa seta.
Vest da ponovo postaje otac Itana je neizmerno obradovala, otkrili su njegovi prijatelji pre nekoliko meseci.
– Veoma je srećan što je ponovo postao otac, deluje vrlo ponosno – rekao je njegov prijatelj.
U retkim izjavama o privatnom životu ostala je zapažena Itanova rečenica od pre šest godina:
– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja to što sam otac. Ako u toj ulozi slučajno omašim, smatraću život neuspešnim.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: