Dara Bubamara: Provod na bečki način

Dara Bubamara je prošle nedelje boravila nekoliko dana u prestonici Austrije, gde je bila pozvana na dodelu „Oskara popularnosti“, na kojoj je nagrađena u dve kategorije – za pevačicu godine i hit godine.
– Ranije nisam odlazila na dodele nagrada u inostranstvo, ali sada sam odlučila da dođem ranije i boravak u Beču iskoristim da povedem brata, njegovu devojku i dva druga. Htela sam da se lepo provedemo. Bili smo smešteni u prelepom hotelu u centru grada, bilo je lepo što smo sve vreme našeg boravka imali limuzinu kojom smo svuda išli – kaže na početku razgovora za magazin „Hello!“ popularna Novosađanka kojoj su organizatori ove lepe muzičke manifestacije dali specijalan tretman.
– Dočekali su me kao veliku zvezdu što je stvarno bio lep osećaj. Ostala sam nešto duže jer sam želela da se šetam gradom i šopingujem, pa sam ostala četiri dana umesto planirana dva. Posle dodele nagrada poznate ličnosti, Cvija, Ana Kokić, Vlada Stanojević, Romana, Boban Piroman, došle su u limuzinu i onda smo išli dalje u provod. Zaista nam je bilo nezaboravno.
Sa poznatom pevačicom u Beču je bio njen rođeni brat Zoran Adžić, sa devojkom Tamarom Radulović. Dara kaže da su se svi zajedno odlično provodili.
– Kupila sam svečanu haljinu poznatog brenda za moj novogodišnji nastup u Klivlendu. I moj brat je išao u šoping, a ja sam Kosti i suprugu Milanu kupila  jakne. Milan nije krenuo sa mnom jer je imao posla u Novom Sadu. Bilo je smešno tog dana kada sam se šetala gradom uoči dodele nagrada, koja se dešavala uveče. Počela je toliko jakoda pada kiša da sam potpuno pokisla, pa su šminker i frizer morali sve da rade ispočetka. Na dodeli je bilo prelepo. Fanovi su sa mnom pevali sve tri pesme, koliko sam izvela, umesto planirane dve jer je publika tražila da izvedem novi hit „Noć za nas“, duet sa Cvijom. Sutradan sam našla vremena da se vidim sa drugaricom iz detinjstva Sarom i sa njenom porodicom. Imala sam „gust“ raspored aktivnosti, ali sam nekako sve stigla – kaže energična Dara, koja za kraj kaže da se njen brat Zoran razveo ove godine i da se ona odlično slaže sa njegovom novom devojkom Tamarom, koja je profesorka fracuskog i španskog.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: