Anabela i Andrej Atijas: Savršena proslava prvog rođendana naše mezimice

anabela andrej blankica hello!_331_1_595

Popularna pevačica Anabela Atijas i njen suprug, biznismen Andrej Atijas nedavno su organizovali slavlje povodom prvog rođendana njihove kćerke Blankice. Ponosna majka prethodnih nedelja brižljivo je planirala svaki detalj ove proslave, a u njihovom domu u Sarajevu uzbuđenje je sve više raslo kako se rođendan približavao. Glavne asistentkinje prilikom osmišljavanja animacija i dekoracije Anabeli su bile njene starije kćerke, osamnaestogodišnja Luna i devetogodišnja Nina, koje ima iz braka sa Gagijem Đoganijem. Sve tri potrudile su se da tog dana sve bude podređeno najmlađem članu njihove porodice, a u svemu ih je podržavao i Andrej.
– Svi smo u porodici jedva čekali da Blankica napuni godinu dana, da joj proslavimo prvi rođendan. Meni je bilo najvažnije da tog dana sve protekne u skladu sa njenim željama i ukusom. Pošto obožava Diznijeve junake, naročito Mikija i Mini Maus, odlučila sam da dekoracija, kao i rođendanska torta budu u tom maniru. Danima pre toga sa Lunom i Ninom birala sam balone i pravile cvetiće od njih, u čemu smo uživale – počinje da priča Anabela.

anabela andrej blankica hello!_331_2_595

– Angažovala sam animatore koji su bili u kostimima Blankičinih omiljenih junaka, imali smo i klovna koji je izvodio trikove sa zečevima, pošto moja najmlađa kćerka mnogo voli životinje. Sve vreme slavlja bila je veoma srećna i nasmejana, a sve što se dešavalo oko nje bilo joj je neizmerno zanimljivo.
Lepa brineta je sa posebnom pažnjom birala odeću koju će njena kćerka nositi tog dana, a njene starije kćerke su se potrudile da i same izgledaju fantastično.
– Luna je nekoliko dana pre rođendana stigla iz Beograda da bi nam pomogla u pripremama. Ona, Nina i ja birale smo i odevne kombinacije za sebe jer nam je bilo važno da sve bude besprekorno. Za Blankicu sam prvo izabrala odevnu kombinaciju u svetlim tonovima, a u trenutku kada su došli animatori kostimirani u Mikija i Mini Maus odlučila sam da je presvučem u haljinicu sa istim motivima – priča gospođa Atijas, koja je u dogovoru sa suprugom za ovo slavlje izabrala hotel „Ekskluziv“, koji se nalazi u naselju Rajevac u Sarajevu.

anabela andrej blankica hello!_331_3_595

– Proslavu smo organizovalu u hotelu koji pripada našem prijatelju, tako da smo se tamo najprijatnije osećali. Imali smo pedesetak gostiju koji su došli iz različitih krajeva Evrope, jer imamo mnogo rođaka i prijatelja koji žive u inostranstvu, a bilo je i mnogo dece – otkriva Anabela.
Ona tvrdi da je njen suprug bio jako uzbuđen tog dana, jer je kao najmlađa devojčica u familiji njegova mezimica.
– Andrej je bio izuzetno srećan i uzbuđen jer je Blankica kao najmlađi član porodice svima nama mezimica. Svojim rođenjen unela je u naš život novu atmosferu i sada smo mnogo veseliji i radosniji. Proslavu njenog prvog rođendana smo svi dugo iščekivali.

anabela andrej blankica hello!_331_4_595

Poznata pevačica je iskoristila slavlje da pomogne svom prijatelju, članu njenog benda, koji je u poplavama izgubio gotovo svu imovinu. Na rođendanskoj žurki Anabela je zamolila prisutne da mu pomognu u skladu sa svojim mogućnostima, a nesrećni muzičar, koji je prisustvovao slavlju, bez obzira na tešku situaciju, bio je veoma dirnut tim gestom.
Pevačica nije želela da priča o ovoj temi, ali nam je otkrila da joj život u Sarajevu izuzetno prija.
– Pronašla sam sopstveni mir i zaista uživam u tom gradu. Sa mnom, Andrejom i Blankicom živi i moja srednja kćerka Nina. Luna je u Beogradu, ali nas često posećuje. I ja stalno dolazim u Srbiju zbog poslovnih obaveza tako da mnogo vremena provodimo zajedno – zaključuje atraktivna pevačica.

anabela andrej blankica hello!_331_5_595
Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Više o temama: