Aca Lukas u društvu bliskih prijatelja proslavio rođendan

Posle spektakularnog koncerta koji je održao u „Beogradskoj areni“ popularni pevač Aca Lukas za odabrane prijatelje u restoranu „Milošev konak“ na Topčideru upriličio je rođendansku proslavu. Gala večera koja je obilovala najukusnijim specijalitetima prerasla je u nezaboravan parti. Popularni slavljenik nije izdržao a da se na svojoj rođendanskoj zabavi ne lati mikrofona iako je tri i po sata bez prekida pevao u prepunoj „Beogradskoj areni“.
Po završetku prvog koncerta moram da priznam da sam osetio izvesno olakšanje. Mada sam pevao satima, bilo mi je toliko lepo da sam na posletku osetio malu tugu, jer je spektaklu došao kraj. Telo mi je bilo umorno, ali moj duh je želeo da taj prijatan trenutak duže traje. Sa prijateljima sam nastavio proslavu u restoranu „Milošev konak“, u kome se, inače, osećam kao kod kuće. Ovo mesto u Beogradu ima najbolju hranu, muzika je izuzetna, tako da nije bilo dileme gde ćemo otići posle mog koncerta – kaže uspešni pevač, koji je za odabrane goste i u restoranu otpevao nekoliko pesama.
Zapevao sam, nego šta. Nisam mogao da odolim. Bilo je zaista veselo, ali moram da priznam da nismo ostali dugo, jer me je sutra čekao još jedan nastup – ističe Lukas.
Te večeri na bogatoj trpezi našli su se najukusniji domaći specijaliteti, dok je svećicu na rođendanskoj torti šarmantni pevač ugasio prethodnog dana.
Moja supruga Sonja priredila mi je iznenađenje. Veče pre koncerta, tačno u ponoć, na generalnoj probi donela mi je rođendansku tortu – kaže popularni folk pevač, koji je u „Beogradskoj areni“ upriličio pravi spektakl.
Kumovi i ja doneli smo mu tortu iznenađenja na kojoj je bila samo jedna svećica. U skladu s tim, moja kuma mu je rekla: „To ti je za prvu normalnu godinu života“ – ističe Sonja, koja je kao rođendanski poklon svom voljenom kupila garderobu koju je nosio na koncertu.
Rođendanskih želja nije bilo. Mislim da sam malo omatorio za njih. Poželeo sam da mi sledeća godina bude bolja od prethodne – priča Aca, na šta se  nadovezuje njegova supruga, zgodna stilistkinja.
Poželela sam mu da naš privatni život bude bolji i bogatiji, kao i da više ceni svoje slobodno vreme i da manje telefonira. Dozvoljava sebi da ga svi cimaju i želi da svima izađe u susret, što je nemoguće – ističe Sonja.
Sada kada su još dva uspešna koncerta iza njega Aca Lukas napominje da oseća umor.
Osećam se toliko iscrpljeno, kao da sam orao prethodnih dana. Pored fizičkog, stigao me je i psihički umor. Neophodan mi je odmor – kaže harizmatični pevač i napominje da uskoro planira da sa suprugom Sonjom poseti Singapur.
Ne znam da li ćemo stići da odemo na željeno putovanje pre ili posle koncerta u Novom Sadu, ali svakako planiramo da što pre posetimo Singapur – kaže Aca.
Naša prijateljica nam odavno već preporučuje da obavezno posetimo hotel „Marina bay“ za koji tvrdi da je jedan od najlepših na svetu. Da li ćemo otići za nekoliko dana ili početkom sledećg meseca zavisi od Acinih obaveza – priča Sonja i napominje da je veoma ponosna na svog supruga, jer je ovoga puta koncertima u „Beogradskoj areni“ prevazišao sebe.
Piše: Jelena Popović

Više o temama: