Ilda Šaulić: Druženje na Azurnoj obali

3 copy

Četvrtu godinu zaredom pevačica Ilda Šaulić posetila je svoju prijateljicu Džuli, koja ima prelepu kuću u Antibu, mondenskom gradiću na Azurnoj obali. U Francuskoj je bila deset dana, i svoj boravak je iskoristila da obiđe mnoga mesta na Mediteranu.
– Džuli i ja se družimo već deset godina. Ona je Amerikanka i živi u Njujorku, ali imala prelepu kuću u Antibima gde već nekoliko godina zaredom gostujem. Obilazili smo mnoga mesta na Azurnoj obali. Posetili smo Nicu i Monako, a prvi put imala sam priliku da vidim i prelepo malo mesto San Pol Divan, koje zaista izgleda bajkovito. Osim toga, ove godine nam se ispunila želja i uspele smo da rezervišemo mesta za večeru u restoranu čiji je vlasnik čuveni Iv Montan. Reč je o restoranu u kome su izložene slike najpoznatijih umetnika, kao što su Pikaso i Mone, tako da je zaista izuzetno iskustvo boraviti na jednom takvom mestu – kaže Ilda, koju je ovog puta i vreme odlično poslužilo.
– Vreme je bilo sunčano pa smo mogle da šetamo i uživamo. Pošto Džuli u svojoj kući ima bazen, retko smo odlazile na plažu, ali ni to nismo propustile – zaključuje lepa pevačica.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Više o temama: