Haris Džinović o vernosti: Melina zna da nisam tip folera, za mene je prevara nešto što nije pošteno

Haris Džinović ne krije da je bio zaljubljive prirode, te kako mu je sudbina uredila da ženu svog života sretne tek u šestoj deceniji.

Objasnio je kako je od mladića zaljubljive prirode postao veran suprug.

– Umeo sam da se zatelebesam kao tetreb. Često mi se zbog ljubavi rušio svet, ali vremenom se i to promenilo. Pesme mi jesu pomagale pri udvaranju mnogo puta, ali nisam znao da se udvaram. Imao sam ludu sreću da u takvim situacijama moja muzika odradi sedamdeset odsto posla, tako da nisam morao mnogo da se trudim. I kada sam probao da se udvaram, bilo je to bez veze i sam sebi sam bio smešan. Nekoliko puta sam prilazio devojkama, ali osvajao sam ih pričom, a ne izgledom, koji često može da zavara. Imao sam nesrećne ljubavi i zaljubljivao se u osobe koje nisam interesovao. Postojale su žene kojima sam hteo da se oženim, ali nisu me htele, ili one s kojima sam imao veze, a želeo sam da budu još jače… Uglavnom su to razlozi zašto ranije nisam imao brak i porodicu. Posle raskida svake veze nastupio bi period bolovanja jer ja nisam bio čovek koji je odmah posle rastanka mogao da nađe drugu. Bilo je i onih koje su htele da me uteše, ali to nije bilo to. Nema braka bez obostrane emocije, da sve oboma bude onako potaman – ispričao je Haris u intervjuu za Glossy.

Melina ga je u startu omađijala! Dopala mu se, kaže, čim ju je ugledao.

– Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Bilo je možda i lepših od nje, ali ona je vrlo inteligentna, intrigirajuća, ima kvalitete koje nemaju druge žene. I bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred. Ona je bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan – bio je iskren pevač, koji je u to vreme živeo u Parizu, a njegova draga boravila u Istanbulu.

Nakon jednog dugačkog telefonskog razgovora pozvao ju je kod sebe u goste.

hellomagazin.rsGlossyMirko Tabašević

Više o temama: