Goga Sekulić u očaju zbog suprugove smrti

goga-igor-Svet_831_10.06.2013_1_595

Goga Sekulić, koja je prekjuče doputovala iz Nemačke dopremivši u Srbiju telo pokojnog supruga Igora Ramovića, kaže za Kurir da je od njegove smrti na lekovima za smirenje i da je očajna. Pevačica, uprkos bolu, mora da pripremi sve kako bi Igora ispratila na večni počinak.
– Na tabletama sam, raspadam se! Ne znam kako ću ovo da preživim. Sa Igorovom majkom sam završavala papirologiju u Nemačkoj, a sada ovde rešavam dokumenta za sahranu. Kad sam došla, dočekao me je brat od tetke Novica i sad je moja porodica uz mene – rekla je kratko Goga, odlučivši da se ne pojavljuje pred novinarima koji su je čekali ispred stana u kojem je živela s Ramovićem.
Ona je, prema rečima jednog komšije, tu prespavala, video ju je rano ujutro kako izlazi, i nije se vraćala. Umesto nje, ispred zgrade u centru Beograda pojavio se njen prijatelj, koji je rekao da Goga ne želi da izlazi u javnost “dok muža ne isprati na miru.
Igor Ramović biće sahranjen sutra u 13 časova na beogradskom groblju Orlovača. Njega će na večni počinak ispratiti porodica i brojni prijatelji.

Izvor: Kurir

Više o temama: