Gocine reči kidaju srce: Jednog dana ću ti se pridružiti da ostarimo zajedno

Kada vam ode neko od najbližih on odnese sa sobom i delić vaše duše, a tuga i bol su neopisivi, posebno ako takav gubitak voljenih doživite nenadano. S tim i takvim razarajućim bolom su se suočile Gordana Šaulić i njena deca, Ilda, Sanela i Mihajlo.

Očeva mezimica, naslednica po ljubavi ka muzici, Ilda, skrhana gubitkom, otkako je saznala užasne vesti, ona se ne odvaja od svoje majke Gordane, koja boravi u porodičnoj kući na Dedinju. Sinoć, ipak, nije prespavala u očevoj kući, već u svojoj na Bežanijskoj kosi, kako bi bila sa ćericom Emom, a danas se nešto posle podneva vratila kod majke. Od oca se oprostila rečima:

– S tobom da živim, tebe da gledam… Govorim svima nikom te ne dam! Srećna da živim sa tvojim likom, ne dam te, ne dam te nikom – glasi čitulja koju je dala Ilda, čiji je rođendan na dan obdukcije, 21. februara.

Supruga, obnevidela od suza i bola, napisala je reči koje kidaju srce i prikazuju svu njenu tugu:

– U dobru i zlu, kroz bure i oluje… 43 godine zajedno, a još mnogo toga je trebalo… Za mene si ti na jednom dalekom putu, gde ću ti se ja, kao i mnogo puta pre, jednoga dana pridružiti, da tamo negde, ipak ostarimo zajedno.

Od beskrajnog ponosa, do neizmerne boli u srcu i duši, tvoja Goca Reči su koje mu je uputila kao poslednji pozdrav.

Sin Mihajlo sa budućom suprugom Danijelom se od oca oprostio rečima: “Sve što sreća može čoveku da pruži, Sa dolaskom tvojim ona mi je dala, za sve lepe dane i još lepše noći, Moram da ti kažem, veliko ti hvala. Uvek si bio i ostaćeš najbolji i najvoljeniji.

– Naš jedini, voljeni. Preponosni što smo tvoja deca. Reči, bol, ljubav… Ostaješ zauvek u našim srcima i duši. Tvoji Sanela, Ilda i Mihajlo – zajednički su poslali poslednji pozdrav ocu.

Porodica Šaulić ispuniće Šabanu poslednju želju – da bude sahranjen sa kačketom koji je veoma voleo da nosi.

– Šaban je uvek govorio svojoj porodici: ”Ako umrem, sahranite me sa kačketom na glavi”. Voleo je da nosi kačkete i to mu je bila velika želja. Goca i njegova deca smatraju da treba da mu ispune tu želju i on će biti ispraćen na večni počinak sa kačketom na glavi. Oni znaju koliko mu je to značilo – otkrioje za Pink portal dobro obavešteni izvor.

Usled pravne procedure i zakazene obdukcije, datum i vreme sahrane će se znati tek u danima koji predstoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on

hellomagazin.rs/m.g.Kurir/Pink/InformerBoško Karanović/Privatna arhiva/ATA Images

Više o temama: