Goca Tržan: Tužna sam, Raša i ja prolazimo kroz pakao jer ne mogu da zatrudnim

 

Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu i ispričala kako se suočava s posledicama bolesti dijabetesa, koja je iznenada promenila njene planove.

– Raša i ja smo od početka radili na bebi i pokušala sam da zatrudnim prirodnim putem. Međutim, moja bolest je ipak jača od toga, pogotovo jer nemam više 20 godina. Moj dijabetes je tip 2. Imam povišen insulin, koji utiče na upalne procese u mom organizmu. Pila sam tablete, imala brojne terapije, držala striktnu dijetu. Sve mi je to pomagalo trenutno, ali ne trajno. Mučila sam se, a mučim se i danas sa tim. Ne znam šta je prouzrokovalo da dobijem šećernu bolest, nisam pušač, ne pijem i uvek sam se trudila da vodim zdrav život. Verovatno stres – kaže pevačica za Kurir Stars.

Visoke potpetice joj napravile ozbiljan problem: Goca Tržan će možda morati na operaciju

Lekari su joj zato i savetovali da proba vantelesnu oplodnju, ali su je i upozorili da se ne nada previše upravo zbog lekova koje prima zbog dijabetesa.

– Tužna sam što prolazim kroz taj pakao jer i Raša i ja mnogo želimo dete. Ali on je toliko strpljiv i razuman, nijednog trenutka me nije uvredio zbog toga, niti je insistirao na detetu. Njemu je najbitnije da sam ja dobro i da sam zdrava. Mi smo sigurni da ćemo jednog dana imati našu bebu, samo treba zajedno da se držimo – kaže Goca.

Hellomagazin.rsKurir StarsAntonio Ahel/Ataimages/Instagram/ Goca Trzan

Više o temama: