Goca Tržan: Nove nesuglasice sa bivšim suprugom

goca-trzan-bivsi-muz

Posle brojnih spekulacija koje prate život Goce Tržan, ona je odlučila da stavi tačku na priču o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću i njegovom plaćanju alimentacija za ćerku Lenu s kojom se trudi da provede svaki slobodan trenutak.
– Neprilično mi je i vrlo ružno zbog toga što stalno moram da objašnjavam šta je istina i da u svoju odbrani spominjem tog čoveka. A sve to ne želim. Poslednji put ću reći da su svi procesi u toku i da je moj bivši suprug bio kod javnog tužioca na saslušanju zbog neplaćanja alimentacije koje se tretira kao krivično delo. U avgustu sam ga, dve godine posle razvoda, tužila jer nisam dobila ni dinar za dete. U septembru je doneta presuda o prinudnoj naplati nad celokupnom imovinom gospodina Marinkovića. Ovo nisu stvari koje pričam napamet, već posedujem dokaze. Poenta priče je da sam, dok je on bio na Farmi, dobila 120.000 dinara koje je njegova majka morala hitno da uplati. Taj novac pokriva iznos alimentacije za dve godine, međutim, od tada Lena nije dobila ni dinar, što znači da on već sedam meseci ponavlja krivično delo neplaćanja alimentacije. Mogu da razumem bilo šta, ali ne mogu da shvatim da za svoj marketing koristi nešto što je dokazivo na sudu – iskrena je Goca koja maksimalno želi da svoju ćerku isključi iz takvih priča.
– Nastojim da je u svakoj prilici zaštitim od svega, ali nažalost nisam jedino ja u njenom životu. Uskoro će krenuti u školu, tako da će neke stvari htela-ne htela morati da čuje, vidi i sazna. Ne želim da se preko novina sa bilo kim raspravljam jer ne vidim smisao te priče. Ako ima nešto da kaže, neka se pojavi na sudu kada dobije poziv, a ne da ga izbegava. To je sve što imam da dodam – kaže Goca.

Izvor: Story

Više o temama: