Goca Tržan: Bila sam u dugovima zbog karijere, ali isplatilo se

Osim što se već dugo bavi muzikom, pevačica Goca Tržan već neko vreme ima običaj da snima vlogove koje objavljuje na svom Jutjub kanalu gde je prati veliki broj ljudi. Članica žirija “Pinkovih zvezdica – All stars” redovno kroz video-simke koje objavljuje na internetu, ima običaj da govori i o privatnom životu.

Ovog puta Goca je podelila sa pratiocima šta ju je zadesilo kada je napustila grupu “Tap 011” i tom prilikom istakla da je tada bila pod velikim stresom.


Tržanova je rekla u svom vlogu da je tada upala u velike dugove i da se kolebala da li uopšte da nastavi solo karijeru.

-Kada sam napustila “Tap 011”, otišla sam kod tadašnjeg menadžera i on mi je pustio neke pesme koje je kupio. Meni su se dopale, ali sam mu rekla: “Brate, ja nemam para ovo da platim”, na šta mi je on rekao da ćemo prebiti dug kada počnem sa nastupima. Sve je to išlo vrlo spontano i ja tada nisam imala pojma da li će mi se sve isplatiti, jer sam upala u dugove. Ali, evo, na kraju se isplatilo – rekla je Goca.

Goca Tržan uspela je da reši probleme koji su je snašli i nastavila samostalnu karijeru koja traje i danas, a tokom koje je snimila veliki broj hitova i napunila mnogobrojne dvorane širom Balkana.

Hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: