Glumački debi Predraga Danilovića: Košarkaški as igraće u novoj seriji ” Žigosani u reketu”

U novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”, jednu od zapaženijih uloga imaće i bivši košarkaš Predrag Saša Danilović.

On je prihvatio Bjelin poziv da bude deo priče čiji su glavni junaci dvojica članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke- Srbin i Hrvat.

-Danilović će u seriji igrati sebe, pojaviće se u nekoliko scena. Prva klapa trebalo je da bude snimljena tokom fajnal-fora u Beogradu, ali se zbog tehničkih razloga odustalo. Saša će snimati scene sa Nebojšom Dugalićem, koji tumači Srbina, dok se još pažljivo bira ko će igrati Hrvata. Trenutno se Bjelogrlić lomi oko dva imena, saznaje “Kurir”.

“Žigosani u reketu” baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi- košarci.

Poznato je da će prva klapa serije pasti sredinom jula i da su uloge dobili i Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

U ekipi scenarista su Vladimir Kecamanović, Kosta Peševski i scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je između ostalog učestvovao i u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije “Bitange i princeze”, dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja bivše Jugoslavije.

Hellomagazine.rsGuliver/Getty/Stefan Tomasevic/Ataimages

Više o temama: