Favorit na “Beoviziji”: Zašto Dženan Lončarević o jednoj stvari nikad ne govori

Dženan Lončarević je u braku sa ženom koju je upoznao pre nego što je postao popularan i sa njom ima dvoje dece. Međutim, o privatnom životu nikada ne govori.

Naime, privatan život, kao i ime supruge i dece, štiti o javnosti, te se o njegovom braku i ljubavi malo zna. Jedino je poznato da je ženu svog života upoznao pre 2006. kada je uplovio u muzičke vode.

Jedino što je o privatnom životu pričao jeste da je imao veoma srećno detinjstvo u Prijepolju gde je rođen i da je osim muzike, voleo fiziku i odbojku. Sa školskim horom učestvovao je na brojnim manifestacijama širom bivše Jugoslavije, te s ponosom ističe da je bio Titov pionir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević OFFICIAL (@dzenan_loncarevic_official) on


Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je za “Blic” rekao:

– Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane.

Inače, Dženan je imao i veliki problema sa zdravljem. Na jednom koncertu pokrenuo mu se kamen u bubregu te je morao da leži više od mesec dana.

– Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne – ispričao je on tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👀 (@eurovisixn) on

Inače, Dženan Lončarević se na “Beoviziji” predstavio pesmom “Nema suza” koja je posvećena majkama koje su sinove slale u rat.

– Pesma je antiratna ali tužna. Malo je drugačija od onih standardnih evrovizijskih pesama, verujem u nju jer je jako emotivna. Govori o emociji majki koje su slale sinove u rat. Uz sve to verujem da je pesma kvalitetna, a na meni je da je na najbolji mogući način iznesem – ispričao je Dženan pred “Beoviziju”.

Danas je favorit za pobedu na “Bevoiziji” čije će finale biti održano u nedelju 3. marta.

Hellomagazin.rsBlic.rsMiloš Nadaždin/Instagram

Više o temama: