Emina Jahović: Nije mi lako, ali navikla sam da za sve u životu moram više da se potrudim

Pevačica Emina Jahović posle deset godina stavila je tačku na brak sa turskom zvezdom Mustafom Sandalom. Naglasili su da će ostati prijatelji i najveća podrška jedno drugom, a pri toj odluci ostali su i nekoliko meseci kasnije.

-Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša sveća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U poslednje vreme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi”, rekla je Emina za emisiju “Ekskluzivno” i dodala:

-Naš brak ne funkcioniše već godinu i po dana. Ne smatram da se naša porodica raspala, jer ja ću Mustafi uvek biti prijatelj. Pre svega, on je veoma dobar čovek. Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čoveka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš,  rekla je i naglasila da se neće seliti iz Turske.

-Ostajem da živim u Turskoj zbog dece i njihovog školovanja. Dolaziću često u Srbiju, kao što sam to činila i prethodnih deset godina i tu se ništa neće promeniti, rekla je Emina i naglasila da još nije raspložena za novu ljubav:

– O novom partneru ne razmišljam u ovom trenutku- bila je iskrena pevačica.

 

 

Hellomagazin.rsAndreja Damjanović/Antonio Ahel/AtaImages/Instagram/Emina Jahovic

Više o temama: