“Hello!” ekskluzivno saznaje: Razvode se Nina i Branislav Lečić!

nina-radulovic-branislav-lecic-mirko-tabasevic

Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić se razvode, a svoje razloge za to izneli su u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za “Hello!”.

Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod braka, posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato što je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo.

Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli.

Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga- udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – kažu u ekskluzivnoj izjavi za “Hello!” Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić.

Zabranjeno je prenositi ovu vest u celini, ili njene delove, bez navođenja izvora.

hellomagazin.rsHello!/Mirko Tabašević

Više o temama: