Ekskluzivno: Aleksandra Jeftanović otkriva da je ponovo u drugom stanju i da će njena osmomesečna kćerka u martu dobiti brata ili sestru

Naslovna_Hello! 398

Putovanja su od ranog detinjstva pasija voditeljke Aleksandre Jeftanović, koja se upravo vratila sa dvonedeljnog odmora na poluostrvu Halkidiki, gde je uživala sa suprugom Aleksandrom i kćerkom Anom.

Skladni supružnici su se potrudili da odaberu odgovarajući smeštaj kako bi se njihova osmomesečna mezimica što bolje osećala na njihovom prvom zajedničkom letovanju.

Luksuzni hotel „Eagle palace“ bio je pravi izbor jer im je pružio sve uslove za prijatan i relaksirajući boravak.

Pravo pitanje u stvari je kako se Ana provela na odmoru. Obožava more i zaista je uživala zajedno sa nama. Saša i ja smo već boravili u ovom predivnom hotelu, koji je ušuškan u šumi i izlazi na prelepu plažu, pa smo znali da će i naša kćerka beskrajno uživati. Bila je okružena mališanima, ali interesantna su joj samo starija deca i ne registruje ništa osim kučića – kaže na početku razgovora za „Hello!“ popularna voditeljka rijalitija „Farma“.

­- Kada smo radili poslednji intervju za vaš magazin, rekla sam vam da ćemo se Saša i ja venčati na jesen ako nas beba ne iznenadi. Budući da se to dogodilo, venčanje smo odložili za proleće, kada ćemo i krstiti decu ­- otkriva Aleksandra.

Ostatak Aleksandrine eksluzivne priče i porodične fotografije sa letovanja u Grčkoj potražite u novom Hello! koji je u prodaji od 21.septembra

Hello!Hello!

Više o temama: