Džunior Džek: Kaja i ja smo kao deca

katarina-ostojic-dzunior-dzek

Nakon što je ostvarila veliki uspeh u muzičkom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, pevačica Katarina Ostojić stacionirala se u Beogradu, gde snima nove pesme kojima će obradovati publiku.

Njen suprug, di-džej Džunior Džek doputovao je iz Brisela kako bi proveo nekoliko dana s njom, a u međuvremenu je održao i nastup u srpskoj prestonici.

– Obožavam Srbiju, ovo je moj drugi dom. Kad god dođem u Beograd, ja se samo provodim i izlazim. Mislim da su ljudi ovde ludi za provodom – kaže Džunior Džek, koji tvrdi da je njegova supruga žena za primer.

– Zaista sam zaljubljen u nju. Volim sve što ima veze s Kajom. Iako je temperamentna i ponekad poludi, ja to mogu da kontrolišem. Nas dvoje smo kao deca – kaže di-džej.

Pop pevačica Katarina Ostojić otkrila je da njen prvi suprug Nikola Dragojlović ne vodi računa o njihovoj ćerki Nikolini.

– Moja ćerka ne dobija alimentaciju. Njen otac ne ispunjava svoje dužnosti, ali važno je da mi imamo sredstava za život i ničija pomoć nam nije potrebna. Zahvalna sam bogu što se Džunior prema njoj ophodi kao otac – kaže Kaja.

blic.rsSvet&Style

Više o temama: