Dženifer Espozito: Glumica otkrila detalje kratkog braka sa Bredlijem Kuperom

FFN_20061105_Flynet_Babel_110506_17979_50082826

Bredlija Kupera bivša supruga navodno je nazvala vrhunskim manipulatorom.
Zvezda filmova “Mamurluk”, koji je kratko bio u braku sa glumicom Dženifer Espozito, od decembra 2006. do maja 2007, zapravo je “tajanstveni muškarac” koji se pominje u njenoj knjizi “Jennifer’s Way”, tvrdi New York Daily News.
Ova 41-godišnja zvezda opisuje tog muškarca kao “zabavnog, inteligentnog, hrabrog, arogantnog i vrhunskog manipulatora”, tvrdeći da joj nije bio baš previše atraktivan kada su se upoznali, ali da su ubrzo postali par.
Zvezda serije “Samantha Who?” napisala je knjigu, u kojoj najviše opisuje svoju dugogodišnju bitku sa celijakijom, otkrila je i da je taj njen muškarac imao “zlu i hladnu stranu”, a da je bio veoma temperamentan i umeo da plane. Dženifer tvrdi da je njihova veza bila nezdrava i da se osećala bezvrednom.
– Bila sam veoma tužna i usamljena – otkrila je i dodala da je tada otišla na seminar u Los Anđeles, a njena veza je dodirnula dno i nakon nedelju dana sve je bilo gotovo.
Kada je govorila o raskidu, otkrila je kako se desilo:
– Iznenada, grubo i toliko bezosećajno, kako sam samo od njega mogla da očekujem.
Bredli (39), koji je sada u vezi sa 22-godišnjim modelom Suki Voterhaus, samo je kratko prokomentarisao svoj brak sa Dženifer.
– To se jednostavno desilo. Dobra stvar je da smo oboje shvatili… a nekada jednostavno shvatite… to nije bila prava stvar! – rekao je zgodni glumac.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Više o temama: