Džejda Pinket-Smit: Vil i ja imamo otvorenu vezu

dzejda vil smit

Slavni par Džejda Pinket-Smit i Vil Smit mogu da se pohvale jednom od najstabilnijih i najdugovečnijih veza u Holivudu, a njihov 15 godina dug brak i dvoje dece mnogima su inspiracija. Ipak, 41-godišnja glumica je u razgovoru za Hafington Post otkrila da je tajna njihve stabilnosti u tome što imaju otvorenu vezu i što je ona dozvolila svom suprugu da se viđa sa drugim ženama.
– Oduvek sam govorila Vilu da može da radi šta god želi sve dok može da se pogleda u ogledalo i da se oseća dobro – rekla je ona i dodala da im to uspeva jer su oni veoma opušten par.
– Ja sam njegova partnerka, ali on je samostalan čovek. On može sam da odluči ko želi da bude i ja ne mogu da to uradim umesto njega. Ovaj dogovor važi za oboje – istakla je Džejda.
Ona tvrdi da je njihovo međusobno prijateljstvo zaslužno za to što je njihov brak uspeo da “preživi” i nakon prosečnog “roka trajanja” u Holivudu.
– Vil je moj najbolji prijatelj. Bio je pored mene tokom nekih veoma teških perioda u mom životu.
Vil i Džejda venčali su se u decembru 1997. godine i više puta su se suočavali sa glasinama o raskidu, ali uvek uspevaju da izgledaju zaljubljeno na crvenom tepihu. Zajedno imaju dvoje dece, 14-godišnjeg sina Džejdena, koji je već počeo da gradi uspešnu filmsku karijeru, i 12-godišnju kćerku Vilou, koja se bavi muzikom i pevanjem. Vil iz prethodnog braka sa Širom Zampino, od koje se razveo 1995. godine, ima sina Treja.

Autor: Life Content

Više o temama: