Duško Tošić se oglasio o sudbini braka sa Jelenom

Najaktuelniji bračni par u regionu poslednjih dana definitivno su Jelena Kareluša i Duško Tošić. U centar pažnje dospeli su zbog afere koju je pevačica navodno imala sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom.

Nove nevolje Jelene Karleuše: Pevačici suspendovan nalog na Tviteru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


U javnost su izašle eksplicitne fotografije za koje pevačica tvrdi da su fotošopirane i da se na njima ne nalazi ona, te porekla da je imala aferu.

Jelena Karleuša nemoćna: Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju

– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji… da žena sa slika na stomaku nema tri carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj. – napisala je Jelena na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOG OF JELENA KARLEUŠA (@blogofkarleusa) on


Ipak, u medijima su se pojavila nagađanja da Duško ne može da pređe preko ovoga, te i da je već kontaktirao advokate u vezi razvoda.

I dok su svi znatiželjno iščekivali šta će on zvanično izjaviti, on je svoje mišljenje otkrio na insta storiju. Naime, on je objavio njihovu zajedničku fotografiju i time potvrdio da je ostao uz suprugu.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: