Dugo očekivana premijera: Sensation 21. maja u Beogradskoj areni!

Hiljade fanova, će 21. maja u Beogradskoj areni ugledati prizor koji nisu mogli ni da sanjaju! Arena će te noći postati najveći i najspektakularniji dens klub na svetu! Pored gostiju iz Srbije, očekuje se dolazak preko 3.500 ljudi iz 42 zemlje sveta.
Kompanija Insomnia Global SEE i najveća svetska producentska kuća ID&T u Arenu donose impresivan broj sistema za svetlo, zvuk i tehničku opremu.
U srpsku prestonicu za ovaj događaj biće dopremljeno: 14 šlepera sa opremom, scenom i dekoracijom, 200 pokretnih glava, 400 sijalica od 300 vati, 16 meduza visokih 6 metara ukrašenih svetlima i zvučnim efektima, 108 zvučnih kabina, 100 motora, 20 kompjuterizovanih pokretnih mašina za kontrolu, 800 metara podupirača, 4 kilometara kablova, 2 video skrina veličine 6 x 4 metra, 22 fontane, 13 laserskih sistema i preko 100 različitih sistema za pirotehniku! Više od 1500 članova produkcije – od kreativnog direktora do plesača, kontrolora zvuka i svetla, konobara i hostesa potrudiće se da ugođaj bude vrhunski!

Senzacionalne strukturalne izmene Beogradsku arenu će pretvoriti u obećani klub iz snova! Pored postojećih VIP Gold Deluxe dekova biće izrađene dodatne plesne platforme, te će tako 800 fanova imati najbolji pogled na spektakularni “Sensation, The Ocean of White” koji će im oduzeti dah! Publika će uživati u nastupima poznatih DJ-eva: Mr. White, Chuckie, Sander van Doorn, MC Gee, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.

Kapije Beogradske arene biće otvorene u 20h dok je spektakularni početak zakazan za 22h. Svi ulazi će biti označeni prema kategorijama – regular, vip deluxe, gold deluxe, press. Po ulasku u Arenu, karte zamenjuju narukvice koje služe za kontrolu kretanja tokom večeri i moraju se nositi tokom događaja. Unutar Arene obezbeđen je veliki broj šankova koji će prodavati hranu i piće tokom cele noći. Platežno sredstvo će biti tokeni, a vrednost jednoga biće 125 dinara i  mogu se kupiti širom Arene.
U promenadama Arene, partneri predvođeni Telenorom pripremili su veliki broj iznenađenja za sve posetioce koji će tokom noći moći da se sjajno provedu i u laundžovima partnera. Za sve one koji stignu ranije ispred Arene tokom celog dana biće na raspolaganju warm up deo ispred Severnog ulaza sa šankovima i warm up DJ-evima.

Specijalan popust obezbeđen je svima koji kupe dve ili više karata za ovaj muzički događaj u nekoj od Telenorovih prodavnica!
U hotelu “Continental” koji  je oficijelni Sensation hotel od utorka će  sa radom početi Info pult gde se mogu dobiti sve potrebne informacije i kupiti karte za parking. Broj karata je ograničen i prodavaće se do petka 20. maja do 18h.
Pored jedinstvenog ambijenta VIP Deluxe kluba koji ima pristup glavnom delu gde se show dešava, svi privilegovani posetioci ove “žurke u žurci” moći će da uživaju u najboljim pićima, najukusnijoj hrani, dobrom društvu i odličnoj muzici za koju će biti zaduženo 6 domaćih i stranih DJ imena: Johnny de Mol & Fady Ferraye, Pookie & Pepe, Setrise kao i dva pobednika izbora za DJ heroje koji će biti izabrani na VIP Party-u večeras, 12. maja u Grand Casinu Beograd.

Više o temama: