Dugo, egzotično leto za Ninu Seničar: Uživanje sa dečkom na Iskiji, pa na Santoriniju

Iskija, malo vulkansko ostrvo u Napuljskom zalivu, u julu bilo je stecište holivudskih zvezda i filantropa iz celog sveta koje je tenor Andrea Bočeli pozvao na humanitarnu zabavu. Na gala večeri održanoj pod pokroviteljstvom Fondacije slavnog pevača pojavila se i Nina Seničar sa dečkom Džejom Elisom.

Zgodna Novosađanka i američki glumac prethodnih dana boravili su na sve popularnijoj italijanskoj destinaciji i povodom „Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala“, a potom su krenuli prema grčkom delu Mediterana i nastavili letnji odmor na Egejskom moru.

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on


Najduže su se zadržali na mondenskom Santoriniju. Po svemu sudeći, ove godine Ninu i Džeja najviše oduševljavaju ostrva vulkanskog porekla. Biser Kikladskog arhipelaga očarao ih je autentičnom arhitekturom, plažama prekrivenim crnim šljunkom, ali i zalascima sunca koji su u ovom delu kontinenta najlepši. Nisu propustili priliku da se slikaju na belom krovu jedne kuća – Elis usred vrelog popodneva, a Nina pred kraj dana dok vatrena lopta na horizontu ponire u more.

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis) on

Snežana IlićSplash news/Instagram

Više o temama: