Dragoljub Bekvalac: Podržavam moju kćerku Natašu

Fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, otac pevačice Nataše Bekvalac o kojoj ovih dana bruji ceo region, demantovao je da je u svađi sa kćerkom i da mu je nedavno pozlilo zbog njene veze sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.
– To su čiste gluposti. Sa ćerkom sam u odličnim odnosima. Koliko smo se slagali pre 10 ili15 godina, slažemo se i dan-danas. U kontaktu smo, naravno. Ja sam potpuno zdrav, zar vam se činim bolestan? To su takođe bile spekulacije i gluposti, nikada nisam bio zdraviji – rekao je Bekvalac za “Blic”.
Prethodnih dana po medijima se spekulisalo da je Nataša Bekvalac u lošim odnosima sa porodicom, kao i sa prijateljima. Prema pisanju pojedinih medija, Nataša se zbog veze sa Ćazimom posvađala sa roditeljima i sestrom, koji neće ni da čuju za nju. Takođe, pisalo se da joj je majka u depresiji, a tata na lekovima. Prema svedočenju nekog od komšija, jednu noć je, navodno, morala da reaguje i Hitna pomoć.
– Zdrav sam, prav i odlično se osećam. Upravo sam na poslovnom sastanku, moj život funkcioniše kao i obično. Natašin život je njena stvar, ona je moja kćerka i ja ću je podržati. Ne samo sada nego i ubuduće – kaže za Dragoljub Bekvalac.

Više o temama: