Dragana Katić proslavila rođendan sa sinovima

Poznata voditeljka televizije “Pink” Dragana Katić nedavno je, u društvu najbližih, proslavila četrdeset sedmi rođendan. Iako nije planirala da napravi slavlje tim povodom, njeni sinovi blizanci, Bojan i Boban, učinili su to umesto nje. Iznenadili su svoju poznatu majku i organizovali slavlje u restoranu “Acin ranč”, nadomak Beograda, gde je srećna porodica uživala u ručku. Lepa crnka je od sinova i emotivnog partnera tog dana na poklon dobila mobilni telefon koji je dugo želela.
Rođendan proslavljam sa svojom decom i svojim dragim, uglavnom na spontan način. Na poklon sam dobila mobilni telefon i puno poljubaca, koji su mi draži od bilo čega drugog. Taj dan uvek slavim na intiman način, bez mnogo pompe. U septembru sledi žurka, kada svi meni dragi ljudi stignu u Beograd posle godišnjih odmora.
Inače, kada smo sa ručka došli kući, pojeli smo tortu od piškota koju moja mama pravi već četrdeset sedmu godinu zaredom, a ove godine je i naš pas Gita bio poslužen. Parče torte je smazala u slast
– veselo kaže jedno od najlepših lica na malim ekranima.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: