Humanitarni koncert za Obrenovac u ambasadi Kanade

Ana Sofrenovic

U ambasadi Kanade u Beogradu ​u petak 24. oktobra ​upriličen je ​humanitarni koncert u organizaciji hora ​diplomata “Internacionalni beogradski pevači” u saradnji sa ​magazin​om​ “Hello!” ​i ​Fondom B92​.
Pod sloganom “​​Muzika za Srbiju​ – ​​Tri hora i prijatelji”, ​publika je užival​a​ u kvalitetnom muzičkom programu koji je vodila poznata glumica i p​e​vačica Ana Sofrenović.
Koncert je otvorio Otpravnik poslova kanadske ambasade, Kevin Reks a gostima je putem video poruke dobrodošlicu poželeo ​i prethodni ambasador Kanade u Beogradu​, Roman Vaščuk​ koji je bio jedan od osnivača ovog hora i koji je sa svojom suprugom Oksanom Smerečuk, tokom službovanja u Beogradu, takođe bio aktivan član Internacionalnih beogradskih pevača.
Usledil​i​ su nastupi “The Internacional Belg​​r​a​de Singers”​, ​​Crkvenog hora iz Obrenovca​ “Sveti Joakim i Ana” ​kao i ​izvedbe ​Ane Sofrenović, ​operskog ​solist​e Predrag​a​ Gost​e, džez pevačice Tatjane Ivković​ i ​muzičkog ​​t​ri​a​ ​”​Classica Aeterna”.
Završnica ​koncerta ​bila je rezervisana za ​sjajni ​hor “Viva Vox” koji je oduševio publiku i izazvao ovacije prisutnih.
Brojni gosti, ugledne ličnosti poput princeze Jelisavete Karađorđević i Dragana Babića, novinarki Sandre Perović, Irine Vukotić, Kristine Radenković, Snežane Dakić, kreatorke Suzane Perić, spisateljica Natalije Dević i Vesne de Vinče, pevačic​e​ Sar​e ​Jovanović, upravnic​e​ Galerije Matice Srpske Tijana Palkovljević​, Pokrajinsk​og​ sekretar​a​ Branislav​aBugarsk​og​, direktor​a​ medijskih agencija Aleksandr​e​Radujko, Marin​a​ Šimurin​e​, Direktora Predškolske ustanove Obrenovac Miloša Desančića i mnogih drugih, ​nakon koncerta, ​uživali su ​i ​u koktelu koji je pripremio ​k​anadski ​k​lub i vinarija “Temet”.
Sve zvanice donirale su novac kupovinom ulaznice, a prikupljeni prihod namenjen je obnovi ​Predškolske ​ustanove “Perka Vićentijević” iz Obrenovca.

Donatorsko vece magazina HELLO! (4)

Donatorsko vece magazina HELLO! (5)

Donatorsko vece magazina HELLO! (6)

Hello! (4)

Donatorsko vece magazina HELLO! (7)

Donatorsko vece magazina HELLO! (9)

Donatorsko vece magazina HELLO! (10)

Donatorsko vece magazina HELLO! (11)

Donatorsko vece magazina HELLO! (12)

Donatorsko vece magazina HELLO! (13)

Robert Coban i Jelisaveta Karadjordjevic Kanadska ambasada

Donatorsko vece magazina HELLO! (14)

Donatorsko vece magazina HELLO! (15)

Goran Draganic

Jelisaveta Karadjordjevic i Dragan Babic

Biljana Lukic i Ognjan Radivojevic

Sandra Perovic

Vesna de Vinca

Donatorsko vece magazina HELLO! (8)

Donatorsko vece magazina HELLO! (1)

Kristina Radenkovic

Sara Jovanovic

Snezana Dakic

Robert Coban

Irina Vukotic

Donatorsko vece magazina HELLO! (2)

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Više o temama: