Dom na drugom kraju sveta: Jelena i Duško Tošić kupuju vilu u Pekingu?

Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom „Gvanžu RF“, Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove ćerkice Atina i Nika uživati kada god otputuju kod Duška. 

– Jeleni je dosadilo da odseda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvesno da će Duško naredne dve i po godine živeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila poseduje sobu-garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra – ispričao je za Alo! izvor blizak porodici Tošić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Duško nije želeo da se preterano meša ženi u izbor nekretnine, jer je njemu odavno svejedno gde će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica. Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj lepšoj polovini i ćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, srećan je ukoliko u tome uspe – priča za pomenuti list dobro upućeni izvor.

Kako je naveo, agenti su već ponudili našoj pevačici određene vile, ali se još nije pojavila ona koja će u potpunosti ispuniti Jelenine stroge i visoke kriterijume.

Duško i Jelena sa svojim naslednicama trenutno uživaju na Maldivima, odakle svakodnevno izveštavaju pratioce po društvenim mrežama o svojim aktivnostima. Surfovanje, ronjenje, skokovi u vodu, te vožnja bicikla, izležavanje i šetnja, trenutno su njihova svakodnevica. Pogledajte kako se zabavljaju Jelena i deca…

 

View this post on Instagram

 

⚽️😂🤷🏼‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

View this post on Instagram

 

Jump🤷🏼‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

hellomagazin.rsAloInstagram/Karleusastar

Više o temama: