Dodeljene nagrade Screen Actors Guild (Foto)

U nedelju uveče u Los Anđelesu upriličena je dodela nagrada Screen Actors Guild koja je manje-više potvrdila dobitnike Zlatnih Globusa i Oskara, pa dobitnici i nisu glavna tema dana američkih medija. Bredu Pitu i Džordžu Kluniju je nagradu u kategoriji najboljeg glumca opet uzeo francuski kolega Žan Dujardin, ali slavni prijatelji nisu bili razočarani.


Bred Pit i Anđelina Džoli su cele večeri razmenjivali nežnosti i pokazali kako i nakon šest godina veze i šestoro dece, među njima strast nije ništa manja nego na početku.

Anđelina je odenula crnu haljinu golih leđa i pokazala neke od brojnih tetovaža koje ima, a za toaletu iste boje odlučila se i Stejsi Kibler, lepša polovina Džordža Klunija. Parovi su se družili na večeri posle dodele, čime su pokazali da šuškanja da se Anđelina i Džordž ne podnose nisu istinita.

Dodeli su prisustvovali i glumica Ema Stoun, Meril Strip kojoj je ovu nagradu “ukrala” Viola Davis, Rosario Doson, Sofija Vergara, Mišel Vilijams, Džesika Lang, Lea Mičel, Glen Klouz i mnogo drugih poznatih holivudskih glumaca.Više o temama: