Dobra vest: Dea Đurđević se uspešno oporavlja u bolnici

Dea Đurđević voditeljka Pinka, teško povređena u saobraćajnoj nesreći u četvrtak ujutru, od jutros je u vidno boljem stanju.

Prema poslednjim informacijama, ona je počela i da oseća ruku, koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nesreći, navodi Telegraf.

Dea Đurđević se probudila nakon uspešne operacije: Hvala Bogu da sam živa!

Podsetimo, nesreća se dogodila nakon što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. U nesreći je povređeno još dvoje ljudi, od kojih jedno lakše i jedno sa težim povredama koje je takođe prevezeno na VMA.

Mladen Mijatović: Dea je psihički veoma stabilna i veliki borac pozitivnog duha

Prvih 72 sata od operacije su najvažniji, pa je stoga i odlična vest da su joj svi vitalni parametri ovog jutra bili dobri.

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobrog raspoloženja, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on


– Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu – rekao je juče Bumbaširević.

Hellomagazin.rsAntonio Ahel /ATAImages, Instagram

Više o temama: