Dara Bubamara: Uživanje u odmoru uprkos sukobu sa saradnicima

dara10356305_10154341000565014_3133815787783931038_n-610x610

Folk pevačica Dara Bubamara platila je navodno više od 8.000 evra za letovanje u Turskoj, iako i dalje duguje novac saradnicima koju su radili na njenom poslednjem albumu „Pusti tu priču“, saznaje Kurir.

Pevačica je provela 10 dana u jednom luksuznom hotelu u Antaliji sa suprugom Milanom Kesićem i sinom Konstantinom, ne mareći što već godinu dana izbegava da isplati skoro 15.000 evra tekstopiscu Marini Tucaković i kompozitorima Damiru Handanoviću i Bojanu Vasiću.

– Damir je morao da prekine svaki kontakt s njom jer nije izmirila svoje obaveze prema njemu. Marina je takođe bila dobra prijateljica s Bubamarom sve dok je ona nije prevarila za pare – priča izvor i dodaje da folkerka nema nameru da u skorije vreme vrati novac jer su joj bitnije bunde, automobili, cipele, tašne i putovanja.

– Bubamara je zadnjicom zatvorila vrata kod svojih saradnika. Najviše ih nervira to što troši ogromne sume na stvari koje nisu toliko hitne i time se još hvali u medijima – ističe izvor blizak muzičarima.

Ovim povodom pozvali smo Damira Handanovića, koji nije bio raspoložen da komentariše nekadašnju saradnicu.
– Stvarno ne bih komentarisao dotičnu osobu – bilo je sve što je rekao kompozitor.

Za razliku od Damira, Bojan Vasić nije štedeo reči kad je u pitanju pevačica.
– Da, Dara duguje pare za pesme Damiru, Marini i meni. Ne sarađujemo otkako smo joj završili poslednji album i to je to. Stvarno ne bih više ništa dodao, niti bih pričao na tu temu – bio je kratak Vasić.

U toku jučerašnjeg dana nismo uspeli da stupimo u kontakt s pevačicom, jer joj je telefon bio nedostupan.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Više o temama: