Danijela Karić o trudnoći: Dosta sam se brinula jer nisam više tako mlada

Ivanu Mileusniću će ovo biti prvo dete, dok Danijela Karić iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem ima sina i ćerku.

– U braku je prelepo. Mi smo počeli da živimo i pre braka zajedno, tako da je već sve bilo kao da smo muž i žena. Ivan je predivan, rekla sam mu: „Želela bih da sam stalno trudna“ – kroz osmeh kaže Danijela i dodaje:

– Nekada mu u šali kažem: „Jao, što nisi dobar“, a on mi odovori: „O bože, treba tebi udovoljiti“. Svi oko mene mi kažu da nisam zahtevna trudnica. Svakako se trudim da sve bude kao i da nisam u drugom stanju – ističe pevačica koja bi trebalo da se porodi u septembru i ne krije da je na početku imala strah od porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on


Naslednica porodice Karić čeka treće dete, ali priznaje da je zbog jedne stvari bila u strahu.

– Dosta sam se brinula, već je prošlo toliko od poslednje trudnoće i što kažu nisam više tako mlada, ali se super osećam stvarno. Bila sam u početku malo umorna, ali sve funkcioniše normalno. Vodim zdrav život i mislim da je to uzrok svega. Gledam da budem opuštena i to je savet za sve trudnice – ta tenzija ume da nas poremeti, zato treba samo da se opustimo i normalno živimo kroz drugo stanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on


Novom članu porodice posebno se raduju i Danijelina deca iz prvog braka, ćerka Monika i sin Filip.

– Monika je predivna. Imala sam alergiju, a mislila sam da sam prehlađena pa sam joj rekla nemoj da ljubiš mamu prehladićeš se. A ona mi je odgovorila: Moram da te zagrlim i poljubim, nema veze ako se prehladim bitno da si ti dobro. Ta rečenica je predivna za svaku majku. Filip se takođe raduje bratu, već je smislio da moramo da kupimo krevet na dva sprata gde će on spavati gore, a brat dole – nasmejano kaže pevačica i objašnjava da je budući tata posebno uzbuđen:

– Ivanu je ovo prvo dete i biće sigurno zaljubljen u bebu – rekla je Danijela za “Blic”.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: