Ceo Temišvar se sjatio da čuje i vidi Nedu!

Status veoma važne ličnosti u šou biznisu Neda Ukraden stekla je još davnih sedamdesetih, ali njena zvezda danas sija još sjajnije i još snažnije, kako kod nas tako i kod naših suseda! 

U to se naša pop zvezda uveri svaki put kada nastupa u Rumuniji, ovoga puta u Temišvaru, gde je dočekana poput kraljice, i od publike i od organizatora.

Publika je sa svojom miljenicom pevala u jedan glas kako stare, tako i hitove novijeg datuma, a kada je Neda zapevala “Zora je” u publici je nastala opšta euforija i dugo je skandirano Nedino ime!

 

– Fenomenalan koncert u prepunom event centru Park Palace u Temišvaru mi je još jednom dokazao koliko divne publike imam u Rumuniji i sa koliko ljubavi i poštovanja me dočekuju i ispraćaju! – rekla nam je Neda.

Pop diva je posle numere “Premalo mi je” koju je izbacila pre mesec dana užurbano krenula sa pripremama za maj mesec kada je očekuje jednočasovni nastup u Las Vegasu na European Music Fest, kada će na velikom muzičkom takmičenju predstaviti muziku Balkana, na bini koju će podeliti sa Enrikeom Iglesijasom, Patricijom Kaas i mnogim drugim svetskim zvezdama.

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: