Ceca Ražnatović odložila proslavu rođendana zbog važnog razloga

Svetlana Ceca Ražnatović odložila je proslavu svog rođendana zbog Veljka. Pevačicin nasledik 14. juna baš na dan kad ona puni 45 godina ima boks meč, zbog kojeg je folk diva rešila da pomeri rođendansku žurku.

Mama Ceca ne želi da tog dana bude glavna zvezda, već njen mezimac, ali još nije sigurna da li će doći da ga bodri. Pevačica podržava sina u karijeri profesionalnog boksera, ali do sada nijedan njegov meč nije pratila uživo.

– Ceca svake godine organizuje žuku 14. juna, ali sada je rešila da okupi prijatelje tri dana kasnije. Njen sin Veljko ozbiljno se prosvetio boksu i u četvrtak ima važan meč u Beogradu. Svaka njegova borba je veliki stres, ranije nije želela da gleda uživo jer se plaši da protivnik ne povredi Veljka. Ali kako on niže pobede, nagovara je da i ona stisne zube i prvi pu dođe na meč – kaže izvor za Informer.

On dodaje da se Veljko neće naljutiti na mamu ako tog dana ipak napravi rođendansku žurku, ali ona je bila neumoljiva.

– Ona mu je objasnila da svakako ne bi bila mirna i da bi stalno mislila šta se dešava u ringu, da li je dobro…Uostalom, njoj je veoma bitno da deca budu pored nje na proslavi, tako da je ona bila odlučna da pomeri žurku.

hellomagazin.rsInformerMirko Tabašević/Hello/Arhiva

Više o temama: