Borka Tomović je aktivna trudnica, i dalje radi punom parom

Premda je ušla u šesti mesec trudnoće i s nestrpljenjem očekuje porođaj zakazan za drugu polovinu oktobra, zgodna glumica i dalje radi punom parom uverena kako je to najbolji način da se pripremi za ono što sledi.

Glumica Borka Tomović (34) ušla je u šesti mesec trudnoće, a termin porođaja je krajem oktobra. Zvezda popularne serije “Istine i laži” već tri godine je u vezi s našim odbojkašem koji je nastupao za jedan poljski klub, zbog čega je putovala na sever Evrope svaki put kad je imala nekoliko slobodnih dana u svom punom rasporedu.

Umetnica koja je gradila uspešnu ne samo pozorišnu nego i filmsku karijeru još pre nekog vremena izjavila je da priželjkuje svoju porodicu, ali da ne misli kako su godine te koje određuju da li je za to rano ili kasno.

Pravo vreme za porodicu je za svakoga različito, moje će očigledno tek doći. Moj emotivni partner mora da bude neko u koga imam poverenja, ko je spreman da me prihvati sa svim vrlinama i manama, kao što sam i ja na to spremna. Lepo je i ako možemo zajedno da se smejemo. Takođe, treba da mi bude dobar i odan prijatelj, da delimo interesovanja i smisao za humor, kao i poglede na svet i budućnost, da bude privlačan i da budem veoma zaljubljena u njega. Mnogo toga treba da poseduje moj muškarac, taj spisak poželjnih osobina nikada nije definitivan i stalno je podložan promenama. Čovek samog sebe često iznenadi kada su te stvari u pitanju – otkrila je u jednom od intervjua za Gloriju.

Koliko joj je porodica važna svedoči i činjenica da, uprkos poslu, nastoji da ne propusti nedeljni porodični ručak, koji je u njenoj kući tradicionalan.

 

@ubice_mog_oca 3 Violeta

A post shared by Borka Tomovic (@borkatomovic) on

Posvećena je tetka deci svoje starije sestre Ane Tomović, rediteljke koja u braku sa Vukom Ršumovićem, rediteljem i scenaristom, ima sina Vida i kćerku Nađu. Trudi se da se s njima druži što češće, kad god joj to obaveze dozvoljavaju, i da zajedno uživaju. Sestra i zet ne kritikuju je kako im je razmazila klince.

Oni od mene ne očekuju da im decu “uterujem u red”. Vreme koje sestrići provode sa mnom rezervisano je za provod. Ana i Vuk to znaju, ali ništa ne radim van dogovora s njima.

A post shared by Borka Tomovic (@borkatomovic) on

Iako je već ušla u šesti mesec trudnoće, glumica je još radno aktivna. Ovih dana je završila snimanje serije za decu “Plava ptica” koja će se od septembra emitovati na RTS-u.

A post shared by Borka Tomovic (@borkatomovic) on

Za sada je neizvesno da li će nastaviti da igra u drugoj sezoni serijala “Istine i laži”, koja bi trebalo da počne da se snima tokom avgusta, gde glumi psihijatra Vanju Bakić. A vezano za istine i laži, svojevremeno je rekla da se trudi da bude iskrena.

Život je tako jednostavniji. Ponekad okolnosti govore da je neke stvari bolje prećutati, do trenutka u kojem će one biti prihvatljivije, ali ako ste na strani istine, onda možete da budete u miru sa sobom. Ne treba živeti tako što ćete ispunjavati očekivanja drugih.

A post shared by Borka Tomovic (@borkatomovic) on

hellomagazin.rsGloria.rsDalibor Danilović

Više o temama: