Bojan Tomović: Trodnevna svadba nakon osam godina veridbe

bojan-tomovic-jelena-svadba-foto-milen-djordjevic2

Pevač Bojan Tomović venčao se u Kuršumliji dugogodišnjom verenicom Jelenom Cvetković. Svadba je trajala tri dana, a oko 300 zvanica su zabavljali Zoran Kalezić, Danijel Đurić, Danijel Đokić, Ena, Goran Vukošić, Dejan Stanković
Tomovići su na svadbi ispoštovali sve tradicionalne običaje, od gađanja jabuke do kupovine mlade, a Bojan i Jelena su sudbonosno “da” izgovorili bez teatralnog odugovlačenja.
– Pošto je stric Neno iz prve pogodio jabuku, usledila je kupovina mlade a posao je dogovoren za nešto više od 1.000 evra, iako moja Jelena nema cenu – rekao je mladoženja i dodao da su posle doveli mladu njegovoj kući gde je ona bacila sito, okretala nakonče i obavila sve druge običaje koje nalaže tradicija.
Svadba je održana u restoranu, a svatove su zabavljale Bojanove kolege.
– Pevao je Zoran Kalezić, Danijel Đurić, Danijel Đokić, Ena, Goran Vukošić, Dejan Stanković i naravno da sam se i ja latio mikrofana. Slavlje je trajalo do duboko u noć, a sutradan smo nastavili kod mene kući, gde su pevali Zoran Kalezić i Rade Vučković – rekao je Tomović.
Pevač je rekao da je najlepši poklon dobili od društva iz osnovne i srednje škole, koje mu je poklonilo kameru da zabeleže lepe trenutke na medenom mesecu. Mladenci kažu da nisu umorni, iako je svadba trajala skoro tri dana.
– Presrećni smo. Sutra idemo na medeni mesec u Veneciju, a zatim u Crnu Goru – rekli su nam presrećni Tomovići. Inače, Bojan i Jelena verili su se pre osam godina. Mladenci se poznaju i druže od prvog razreda osnovne škole.

bojan-tomovic-jelena-svadba-foto-milen-djordjevic1-610x404

bojan-tomovic-jelena-svadba-foto-milen-djordjevic--610x404

Izvor: Kurir
Foto: Milen Đorđević

Više o temama: