Bojan Perić: Žao mi je što u nastavku “Vojne akademije” neće biti Jelisavete Orašanin

Posle filmova i nekoliko serijala “Vojne akademije” stižu i nove epizode. Bojan Perić kaže da je jedva čekao nastavak snimanja i povratak liku Danijela Stošića, koji mu je doneo veliki broj obožavalaca. Glumac nam otkriva da će u četvrtom ciklusu biti 12 epizoda, ali i da se u njima neće pojaviti Jelisaveta, koja nakon udaje za košarkaša Miloša Teodosića živi u Americi.


– Nažalost, na kraju prošlog ciklusa smo izgubila Risa (Radovan Vujović, prim. aut), a u novim epizodama neće igrati Jelisaveta, koja je u Americi. Meni je veoma žao zbog toga što neće biti u nastavku. Inače, kao što publika odrasta, tako i naši likovi sazrevaju. Stošić je i dalje na Vojnoj akademiji i postao je poručnik. Većina nas dobija specijalan zadatak da jednu veoma lošu klasu, koju smo imali priliku da upoznamo u prošloj, trećoj sezoni, izvedemo na pravi put – priča Bojan Perić za “Blic TV magazin”.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on

- I ovog puta snimaćemo narednih deset nedelja po velikim vrućinama. Ponovo ćemo se vratiti na Pasuljanske livade, i to sredinom jula, ali navikli smo na to. Svašta smo radili na vojničkom poligonu, ali ja nikada nisam imao problema sa fizičkim delom priče, jer sam u dobroj kondiciji. Upravo se kolega Milan Marić i ja pripremamo sa kaskaderom za jednu tešku scenu koja će biti zapamćena kao najduža svoje vrste u istoriji srpske televizije - rekao je i prisetio se i koja mu je scena do sada bila fizički najteža.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on


- Snimao sam na Batajničkom aerodromu naše prvo poletanje avionom. Bio sam zatvoren u kabini „galeba G4“ nekih 45 minuta na spoljašnjoj temperatuti od preko 40 stepeni. U kabini, odnosno kupoli aviona, bilo je prevruće da sam, kada sam izašao iz aviona, bio skroz mokar, kao da sam snimao scenu u bazenu, a ne u avionu. Bila je to komplikovana scena u najtoplijem danu koju nikada neću zaboraviti.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on

Bojan nije imao problema oko gađanja iz puške ili pištolja, jer je kao mlađi mnogo puta to probao.

- Dobro gađam, ali nisam preterani zaljubljenik u to. Zarad snimanja svakog slobodnog trenutka sam odlazio u streljanu i vežbao, čak sam savladao brzo rasklapanje i sklapanje puške.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: