Anja Mit: Prošlo je vreme glumaca boema

Mlada glumica Anja Mit koju znamo iz serija “Komšije” i “Istine i laži” kaže da nikada ne bi menjala televiziju za pozorište, iako u Pozorištu na Terazijama igra u dve predstave “Cigani lete u nebo” i “Mister Dolar”, a u pozorištu “Boško Buha” igra u “Majstori i majstori”.

-Adrenalin koji mi televizija stvara, ta trema pred sutrašnji odlazak na set, umor, ljutina…To me zaista ispunjava, kaže Anja za “TV Reviju”.

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on


Snimanje popularne serije “Istine i laži” se nastavlja 1. avgusta, i Anja kaže da jedva čeka da krene u novu devetomesečnu avanturu tokom koje će ustajati u zoru, kako bi sebi spremila ručak i ponela ga set, učila brojne stranice scenarija, ostajala noću kod kuće kako bi se koliko-toliko naspavala.

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on


-Uobičajno je da se jedna epizoda radi pet, šest dana i da jedan dan bude slobodan. Ovde 35 minuta, koliko traje jedna epizoda radimo jedan dan. Idete sa seta na set. I to me čeka od 1. avgusta. Dešava mi se da od 190 snimljenih scena, ja zaboravim pet. Da ne mogu da prepričam neku scenu kad me pitaju. Bilo je dana kada sam radila i 18 sati dnevno! Mislim da sam fenomen, jer sam svojevremeno snimala dve serije i igrala u dve predstave. Ali, tako je to sada. Prošlo je vreme glumaca boema, i došlo je vreme glumaca mašina. Vojničkih mašina. Morata da budete mašina koja je na sve spremna. Na setu bude i 70 ljudi i ja volim da budem uštimana sa svima – kaže Anja.

Hellomagazin.rsMondoMirko Tabašević/Instagram

Više o temama: