Andreana Čekić se razvodi: Jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi

Andreana Čekić će se razvesti od svog supruga Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju. Ova vest šokirala je brojne fanove, ali i sve koji su za njihovu ljubav znali i podržavali ih.

Ona se svojoj publici obratila putem svog Instagram profila i zamolila sve da ne posežu za dodatnim pitanjima i objašnjenjima. Njih dvoje su ukratko objasnili o čemu se radi i istakli da će ostati prijatelji:

– Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: “Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!” Da, okrenućemo to na “šalu”. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatleji, mediji i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem.

 

View this post on Instagram

 

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

– Ivan i ja imamo, pre svega, dugogišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan “team” i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije – jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi. Odlučili smo da nećemo davati izjave – poručila je kuma Darka Lazića.

hellomagazin.rsKurirInstagram

Više o temama: