Ana Sofrenović: Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve

Glumica Ana Sofrenović je na svom Fejsbuk profilu okačila dirljiv status u kojem se obraća ćerkama.

– Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu pororicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima- napisala je Ana Sofrenović, a potom je u komentaru ispod objasnila:

– Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš…Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće…hvala vam za podršku znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek…guramo dalje… – napisala je Ana.

Uspešno se izborila sa depresijom: Ana Sofrenović kaže da joj je drago što nije izgubila dete u sebi

– Molim vas, ne bih volela da širim ovu priču. Zaista ne želim da otkrivam o čemu se radi niti sam sigurna da ću ikada to želeti. Ja sam taj status obrisala vrlo brzo – ispričala je Ana Sofrenović za “Blic”.

Inače, Ana iz braka sa glumcem Draganom Mićanovićem ima dve ćerke Ivu i Lenu, a par se rastao 2011. godine

Ana Sofrenović se, inače, četiri duge godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

U životu sam se najviše borila za stvari u koje sam verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog. Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete. Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka. Da nema teških, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar dril, osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama – rekla je nedavno popularna glumica.

Hellomagazin.rsBlic.rsMirko Tabašević

Više o temama: