Ana Sević je prošlost: Darko Lazić spreman za novi brak, kupio verenički prsten od 15.000 evra?

Darko Lazić i Ana Sević razveli se pre nekoliko meseci, a pevač će uskoro uploviti u novi brak, budući da je, kako saznajemo, za novu izabranicu Marinu Gagić kupio verenički prsten od 15.000 evra!

Iako je u nekoliko navrata spomenuo da bi kroz nekoliko godina voleo da stane na ludi kamen, odlučio je da nema razloga za čekanje, a zatim nekoliko slobodnih dana u prestonici proveo tražeći idealan prsten za prosidbu.

– Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu – priča za Kurir izvor blizak pevaču i otkriva da je Lazić nekoliko slobodnih dana u prestonici iskoristio da obiđe sve najpoznatije zlatare.

– Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena – priča izvor pomenutog lista i dodaje da je konačnu odluku o prstenu donelo nekoliko članova Marinine porodice.

– Kada je napravio selekciju, Darko je odlučio da u biranje prstena kojim će veriti Marinu, uključi i porodicu svoje devojke. Poslao im je fotografije i zajedno su glasali koji im se najviše dopada. Tako je na kraju izbor pao na najskuplji od sva tri. Smejali smo se kao blesavi što je između prstenja od 5.000, 7.000 i 15.000 evra svima najlepši bio taj najskuplji. Iako bi svakom bilo previše da da te pare, prsten je stvarno nesvakidašnji i na prvu loptu se vidi da je skupocen. Šalili smo se da mu tazbina nimalo nije naivna – kaže izvor i otkriva da će pevač prosidbu organizovati za nešto manje od dva meseca.

– Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom, zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenici obeleže početak 2019, ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi. Osim što funkcionišu kako treba i što ga u svemu prati i podržava, nju obožavaju i Darkovi roditelji, što nije bio slučaj sa Anom. Zbog toga još više želi da je zadrži pored sebe i da joj pokaže koliko je ozbiljan – priča izvor koji svadbu svog prijatelja najavljuje kao svadbu decenije.

– Sve vam je jasno kada je za prsten dao 15.000 evra, šta će biti sa venčanjem. I Marina i Darko iz malog su mesta, gde je tradicija napraviti ogromnu svadbu. Kada smo razgovarali o venčanju, rekao je da će napraviti takvo veselje zbog kojeg se niko neće sećati njegovog prvog braka i venčanja sa Sevićevom. Stvarno zaslužuje da bude srećan, a njegova devojka da ima sve pored njega. Verujte, da bolju i požrtvovaniju nije mogao da nađe – zaključuje izvor Kurira.

hellomagazin.rsKurirAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: