Ana Nikolić ne gubi vreme: Nakon burnog i kratkog braka, nova ili stara ljubav?

Ana Nikolić ima novog dečka. Posle burnog razvoda od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima devojčicu, Nikolićeva je odlučila da krene dalje i obnovila je romansu sa bivšim dečkom, poznatim beogradskim biznismenom.

Nikolićeva je pre više od deset godina bila u ozbiljnoj vezi, a za oboje je neverovatna činjenica da su se ponovo zaljubili.

Ana Nikolić: Bajkovita Malezija

 

 

Kako kaže izvor, Ana i biznismen se pre desetak godina nisu razdvajali jedno od drugog, izlazili su, putovali, zezali se i uživali. Navodno, koliko god da je uživala u toj vezi, Ana tada nije bila spremna za korak dalje i nije želela da mu rodi dete iako je on to želeo.

Ana Nikolić: Raskid veridbe bio je neminovan

 

 

 

– Odluka da obnove vezu šokirala je sve koji ih poznajemo i sa njima se družimo. Za tih deset godina se toliko toga desilo, a oni su odjednom otkrili da su zajedno i sada se ponašaju kao da se nikad nisu razdvajali. On je toliko zaljubljen i srećan što je ponovo osvojio Anu, da ne vidi ništa osim nje. Poverio mi je da mu je teško što su joj ljubav i brak sa jednim „pi***vcem“, kako je nazvao Rastu, uništili izgled i život – priča izvor, koji je dodao da sve što želi jeste da Anu vrati na stari put slave i da bude srećna.

Ana Nikolić: Početak nove romanse

 

 

hellomagazin.rsAlo/KurirAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: