Ana Kokić postaje opasna, boks je njen novi izazov! (foto)

ana_kokic_foto-mirko-tabasevic

Ana Kokić nedavno je otkrila kako je uz pomoć treninga i novog posebnog režima ishrane uspela da smrša deset kilograma i da svoju liniju dovede do perfekcije.

Ipak, Ana nije odustala od rada na svom fizičkom izgledu, pa je nedavno rešila da upiše časove boksa.

– Na boks idem kako bih malo razbila monotoniju treniranja. Svakako je takva vrsta treninga odlična za brze topljenje masnoća sa kritičnih delova tela – kaže Ana Kokić za “Blic” i priznaje da nisu samo kilogrami razlog zbog kojeg je upisala boks.

– Dopada mi se jer nije klasičan trening ponavljanja i serije, već mora da se razmišlja i bude skoncentrisan, pa mi dobro dođe da se malo “isključim” iz svakodnevice i obaveza i stresa – kaže Ana.

?????? #recreation #boxing #training #workhard #feelgreat

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Atraktivna pevačica otkriva da je još uvek početnik, ali da neće odustati od treninga koji je i te kako podstiču da bude jača i bolja.

– Iako još nisam došla do tog nivoa da boks koristim za oslobađanje od stresa, pošto sam tek na početku i još uvek učim. Mogu da udaram u vreću, ali pre toga želim da dobro naučim kako to pravilno da radim da se ne bih slučajno povredila – kaže pevačica, koja je od malih nogu imala afiniteta ka borilačkim veštinama.

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on


– Obožavala sam karate, koji sam trenirala, a na to me dodatno inspirisao i film “Karate Kid” koji je tada bio aktuelan – kaže Ana sa osmehom na licu.

Nakon što smo konstatovali da je očigledno prirodni talenat za borilačke veštine, Ana nam je dobacila.

– Pa istina je, tako kaže trener. Sreća po moju okolinu što nemam puno vremena za takvu vrstu treninga. Šalim se malo. Interesantno mi je, pa valjda zato brže napredujem – dodaje Kokićeva.

A photo posted by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Iako izgleda savršeno i svoju liniju je stesala do savršenstva, Ana ne odustaje.

– Planiram još malo da smršam i da se dobro zategnem. Radim na tome i dobro mi ide. Videćete – kaže Ana.

hellomagazin.rsMirko Tabašević

Više o temama: