Ana Kokić posle razvoda: Ja sam dobro, radim i sve je ok

Ana Kokić i Nikola Rađen su nedavno stavili tačku na brak, a pevačica sada priznaje da je očekivala da će njihov razlaz izazvati mnogo veću pompu u medijima.

– Nije bilo baš puno naslova. Moram da priznam da sam zadovoljna – priznala je pevačica Ana Kokić u emisiji “Premijera”.

– Ja sam, kao što vidite, dobro. Radim, sve je okej. Mi smo dali zvanično saopštenje u kom je sve rečeno, tako da nemam šta drugo da kažem – dodala je Kokićeva.

U završnici razgovora, pevačica se osvrnula na ćerkice Ninu i Teu, ističući da je ponosna što su odlične učenice, a pritom posvećene sportu.

– Zlatne devojke. Zaista su dobre, i u školi, i na treninzima. Trude se, tako da sam ponosna i srećna mama. Ja sam sa mojom mamom imala takav odnos, tako da želim da i ja sa svojom decom imam drugarski odnos. Tog stava se držim jer mislim da ništa ne treba na silu raditi, a opet deci treba biti prijatelj i posvetiti im pažnju jer im je to najpotrebnije, pogotovo u ovom periodu kada treba da se izgrade kao ličnosti – istakla je Ana, a potom priču zaključila opisom vremena koje provodi sa mezimicama.


– Provodim dosta vremena sa njima, osim vikendom kada radim i imam nastupe. Dok one spavaju ja radim, ali smo opet preko dana zajedno. Njih dve imaju puno razumevanja za moj posao. Čak mi i pomažu. Kad ih zamolim da malo odmorim ili odspavam popodne pola sata, pa da budu malo tiše, one vode računa da me slučajno ne probude – ispričala je uz osmeh Kokićeva.

Hellomagazin.rsBlicAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: