Aleksandra Prijović muči svog supruga Filipa: Dobro, možda i jesam malo razmažena, ali ne previše!

Otkako je ušla u peti mesec trudnoće, Aleksandra Prijović baš maltretira svog supruga Filipa Živojinovića, kome pak ništa nije teško.

Kako navodi izvor magazina Svet, Aleksandra se potpuno opustila i koristi sve blagodeti drugog stanja i nežnosti brižnog muža.

– Ako se njoj jede neka hrana upola noći, on sedne u kola i donese. Trudi se da joj u svemu ugodi, a ona to maksimalno koristi. Sada ne radi, pa ima previše slobodnog vremena, na šta nije navikla, i onda samo izvoljeva. Obožava da se izležava uz neki film na TV-u, a subota joj je rezervisana za Zvezde Granda. Aleksndra sada ne propušta šou jer je napokon dočekala da vikend provodi kod kuće a ne na nastupu – kaže izvor, i dodaje da je par zajedno bio na kontroli i da im je lekar rekao da beba odlično napreduje i pokazao im snimak sina na ultrazvuku.

– Filip mi zaista mnogo pomaže. Ja ne znam da kuvam, probala sam da ispržim jaje, ali ulje je prsnulo i opeklo mi ruku, pa sam shvatila da to nije za mene. Zato svaki dan odlazim u Tri tačke, pa tamo lepo jedem salatice, čorbice, ma sve što hoću, ili Filip ode i donese nam. Dobro, možda i jesam malo razmažena, ali ne previše – priznaje Aleksandra, i dodaje da je beba mnogo nemirna i da je stalno šutira, ali da se ne plaši porođaja, koji će biti u Srbiji.

To je svakako bolja varijanta zato što će mladi par imati pomoć oko bebe od obe porodice.

hellomagazin.rsSvet.rsAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: