Aleksandar Radojičić : Svako se oko tridesete pita da li je zaista za posao kojim se bavi i gde ga to sve vodi

Popularni Aleksandar Radojičić u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” igra košarkaša Marka koji se susreće sa ocem kojeg nije video 27 godina.

Drago mi je da ponovo radim sa Bjelom. Igram košarkaša Marka koji se nalazi na nekoj vrsti prekretnice u životu. Blizu je tridesete godine, karijera mu ide nizbrdo i mora da odluči da li će nastaviti da se u životu bavi košarkom i to malo ozbiljnije, ili će da se zaposli negde, jer majka želi da ga zaposli. Menadžer ga dovodi u propali klub koji želi da digne iz pepela, u kojem će trener biti Markov otac kojeg nije video 27 godina – rekao je Radojičić za Blic Puls i otkrio je kakvu je životnu dilemu imao:

– Ja sam svoje najteže scene imao u prvih 10 dana snimanja. Prva scena mi je bila kada se susretnem sa ocem posle 27 godina, kojeg krivim za to neviđanje. Što se tiče prekretnice, imao sam i ja neku pauzu u snimanju. Svako od nas ima trenutke oko tridesete godine kada se pitaš da li si ti zaista za ovo i gde to sve vodi, ali svako od nas prelomi taj period i krene još jače napred ili odustane. Ja mislim da sam krenuo još jače napred, a videćemo kakvi će rezultati biti – iskren je Aleksandar u razgovoru za Blic Puls

Hellomagazin.rsMirko Tabasević

Više o temama: