Alanis Moriset: Ne brinem zbog viška kilograma

Semi-Exclusive... Pasty Alanis Morissette & Son Ever Enjoy The Beach In Hawaii

Kanadska pevačica Alanis Moriset (38) već nekoliko godina bori se sa viškom kilograma, ali je sada prihvatila svoje obline i više se ne brine zbog svog izgleda. Muzička zvezda nije želela da sakrije svoje telo tokom odmora na Havajima sa suprugom Mariom Tredvejem i sinom Everom, na koji su otišli kako bi proslavili treću godišnjicu braka. Alanis je nedavno izjavila da ne planira da ide na dijetu.
– Ne smeta mi što sam bucka. Naučila sam da volim sebe takva kakva jesam pa me ne opterećuje linija – rekla je Alanis, čiji su problemi s težinom počeli 2007. godine nakon raskida veze s glumcem Rajanom Rejnoldsom.
– Prve sedmice nakon raskida uvek su teške. Ali kad prolazim kroz velike emotivne promene ja ustvari ne jedem puno. Ipak, jela sam italijansku hranu u dva ujutro, pila vino i margarite. Nikad se nisam bolje zabavljala. Ali nisam želela da ostanem takva – izjavila je tada Alanis.
Dve godine nakon toga uspela je da se vrati u staru formu, tvrdeći da neće sebi dozvoliti da se opet ugoji. Ali uprkos tome, to se ipak dogodilo, ali je ovog puta pevačica naučila da voli samu sebe.

Autor: Life Content
Foto: Fame

Više o temama: