Adel planira venčanje?

adele

Britanska pevačica Adel, dobitnica Oskara za najbolju filmsku numeru za pesmu “Skyfall”, navodno će ove godine izgovoriti “sudbonosno da”. Naime, izvori blisku muzičkoj zvezdi tvrde da ona i njen dečko Sajmon Konecki, sa kojim je u oktobru prošle godine dobila sina, već uveliko planiraju svadbeno veselje, kao i da se pevačica veoma readuje venčanju.
– Nije mogla ni da sanja da može da bude ovoliko srećna. Planovi za venčanje traju već neko vreme i ona je uključena u organizaciju – kaže izvor blizak Adel. Iako nisu poznati detalji, šuška se da je par za lokaciju izabrao obalski grad Brajton u Engleskoj, dok je britanska dizajnerka Dženi Pakam zadužena za kreiranje venčanice. Njenu haljinu Adel je nosila na dodeli Gremi nagrada u februaru, kada je, umesto crnih toaleta u kojima je uglavnom viđamo, obukla neobičnu cvetnu haljinu u vintidž stilu.
– Adel želi da njeno venčanje ima romantične detalje i da bude u klasičnom stilu. Sama je izabrala sve, od cveća do venčanice. Svidele su joj se haljine iz nove kolekcije Dženi Pakam, koje imaju neobične detalje – dodao je izvor.
Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju glasine o Adelinom venčanju. Prošlog leta pevačica se takođe susrela sa navodima o tome da planira da se uda, ali je to odmah demantovala.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Više o temama: