Ne ide u teretanu: Lidija Vukićević otkrila tajnu dobrog izgleda u šestoj deceniji

Ne ide u teretanu: Lidija Vukićević otkrila tajnu dobrog izgleda u šestoj deceniji

Autor: | 14/08/2015

0

Glumica Lidija Vukićević (53) ima stas na kojem bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije po kojima se može zaključiti da je u top formi.

- I danas mogu s lakoćom da napravim zvezdu i stoj na rukama. Iako mnogi misle da provodim sate redovno vežbajući, to nije tako. Mene nikad niko nije mogao da vidi u teretani, jer ja tamo ne idem. A što se izgleda tiče, genetika mi je takva, mršava i visoka sam na oca. I hiperaktivna sam od kad znam za sebe. Imam tri psa u kući, koje redovno vodim u duge šetnju - kaže Lidija.

- Ne postoji žena koja bi dolazila da čisti, pere, riba, jer mi ne treba, ja to sve sama sređujem. Iz zadovoljstva, pre svega, a i velika sam pedanterija, sve mora da mi je na svom mestu, čisto i uredno. E, tako ja imam svakodnevne treninge i vežbanje po kući, na kojima se poprilično trošim. Smatram da su bolji od bilo tog aerobika ili pilatesa. A, kad mi je u kući sve sređeno onda mi je i u glavu sve u redu. I obrnuto, ako je u domu nered, i u mojim mislima je haos. Tako sam navikla, tako ja živim svoj život.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Lidija Vukićević / Instagram hellomagazin

Pročitajte još