Miloš Vujanić: Odmor sa suprugom i decom na Crnogorskom primorju

Miloš Vujanić: Odmor sa suprugom i decom na Crnogorskom primorju

Autor: | 14/08/2015

0

Da srpski sportisti vole da se odmaraju na Crnogorskom primorju pokazuje i primer bivšeg košarkaškog reprezentativca Miloša Vujanića, koji letnji odmor provodi na jednoj od plaža susedne zemlje. Nekadašnji as Košarkaškog kluba “Partizan” dane odmora provodi uživajući sa suprugom Zoranom i njihovo dvoje dece.

Četvoročlana porodica najčešće boravi na plaži u Pržnu, gde su odseli, a spas od velikih vrućina nalazi u moru i ispod suncobrana. Tridesetčetvorogodišnji Lozničanin nije ljubitelj javnih nastupa, posebno kada je u društvu sa najmilijima, pa se vešto trudi da intimni život drži podalje od medija. Zbog toga je za letnji odmor odabrao plažu na kojoj nema previše kupača. Najveći deo vremena provodi u društvu sina, kome će 10. avgusta proslaviti treći rođendan.

Početkom jula Miloš i Zorana proslavili su sedmu godišnjicu braka, a njihov odnos je svake godine sve čvršći. Ponosni par uživa u roditeljskim obavezama, a poznati otac daje sve od sebe da najmlađeg člana porodice Vujanić nauči da pliva, stoga je najveći deo vremena provodio sa njim u vodi, dok ih je majka bodrila sa obale.

 

Iako su mu pomoćna sredstva u vodi i dalje neophodna, mlađani Vujanić pokazao je zavidnu hrabrost i umeće u savladavanju lekcija koje mu je otac zadavao. S obzirom na to da je košarka njegova velika ljubav, Miloš je Vujaniću junioru pokazivao i poteze sa loptom, a kada su potrošili i poslednji atom snage, simpatični dvojac spustio se na ležaljke i odmarao pred nove „morske pobede“.
Po povratku u Beograd, spas od letnjih žega potražiće u svojoj vikendici na Avali, u kojoj provode svaki slobodan trenutak. Ta porodična oaza posebno se dopada deci, koja uživaju u šumskom okruženju i nepreglednom prostoru za igru, a činjenica da borave na svežem vazduhu najviše raduje njihove roditelje.

Tokom Miloševe sportske karijere, koja se posle ozbiljnije povrede završila 2011. godine, porodica je često menjala mesto prebivališta, a mir i stabilnost koju osećaju od pre tri godine, kada su se trajno nastanili u Beogradu, najviše prija Zorani i Milošu, koji se trude da deci obezbede što bezbrižnije detinjstvo. Česte promene vrtića nisu prijale ni njihovoj sedmogodišnjoj kćerki Leni, koja je u tom periodu morala iznova da se navikava na nove drugare. Na sreću, burni period je sada iza njih, a srećna četvoročlana porodica Vujanić bezbrižno uživa u novoj životnoj fazi.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Bojan Vuković / Star
Tagovi:

Pročitajte još